cover image
Egyéb

Őszi Suli-Póló Fehérváron

2015. november 23. 9:27

Kilenc iskola tizenegy fiú és öt leány csapata vett részt a negyedik alkalommal megszervezett őszi Suli-Póló bajnokságon Székesfehérváron .

A körmérkőzéseket követően a lányoknál a tavalyi bajnok Hétvezér Általános Iskola megvédte címét a Tóvárosi sportiskolások előtt. A harmadik helyet a Kossuth-iskola szerezte meg, a Széna téri iskola előtt.

A fiúknál a két csoport körmérkőzései után következtek a helyosztók. Nagy csatában - az utolsó percben szerzett góllal - a "telekisek" szerezték meg a harmadik helyet a Hétvezér előtt. A döntőben hosszabbításban dőlt el az első hely sorsa. A Tóvárosi sportiskolások győztek a "ciszteresek" előtt, így a kupa mellett ők nyerték a vízilabda alakú csokitortát is, amit Fodor Rajmund adott át a négyórás küzdelmek után. Rajmundnak nagyon örültek a gyerekek, akik sok képet is készítettek az olimpiai bajnokkal.

sulipolofeh1.jpgVégeredmények:

Lányok:  

1. Hétvezér
2. Tóváros
3. Kossuth-iskola

Fiúk:
      
1. Tóváros
2. Ciszter
3. Teleki

Résztvevő iskolák: Ciszter, Hétvezér, Kodály, Kossuth, Munkácsy, Teleki, Tóváros, Széna tér, Zentai.

A III. korcsoportos küzdelmeket a nagy érdeklődésre való tekintettel egyszerre két pályán bonyolították le. Közel 160 gyerek vett részt a küzdelmekben. Ezen a héten csütörtökön a II. és I. korcsoport küzdelmeivel folytatódik az őszi Suli-Póló Fehérváron.
Vízilabda hírek
suli-póló