cover image
Egyéb

„Ma lehetett volna meg, nem holnap, nem máskor”

2015. november 8. 21:36

A Fradi elcsíphette volna az OSC-t, de végül nem tudta. Az OSC a nehézségek leküzdésének örülhet. Három vélemény a vasárnapi bajnokiról.

Ahogyan írtuk, a Ferencváros 8-7-re kikapott az OSC otthonában az E.ON férfi ob I.-es bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A Fradi végig tapadt a Német Toni nélkülöző, így klasszikus center nélkül játszót újbudaiakra, rendkívül közel álltak a pontszerzéshez.

Ez végül elmaradt, és bosszankodott is a zöldek centere, Tóth Márton, aki így értékelt:

„Valóban kitettünk magunkért, csak gratulálni tudok a csapatnak, hiszen pariban voltunk egy nálunk esélyesebbnek vélt csapat ellen. Bosszús vagyok, mert sajnos ez most nem ért pontot, pedig közel álltunk ahhoz, hogy bravúrt szerezzünk, és ezt a bravúrt ma lehetett volna megszerezni. Nem holnap, nem holnapután, hanem ma, elszalasztottuk, emiatt vagyok tehát bosszús. De látom, hogy jó úton haladunk, hogy fel tudjuk venni egy nálunk esélyesebb csapattal a harcot. Ha Avramovics megkapja a magyar állampolgárságot, akkor eggyel többen leszünk, még erősebbek leszünk. Most már nem lesz annyi mérkőzésünk, mint eddig volt. Szerintem van bennünk még, és biztos, hogy erősebbek leszünk tavasszal.
watch?v=6Da5ZnFfexg&feature=youtu.be
Itt már tényleg nüanszokon múlik minden, egy-egy helyzeten. 4-2-nél elég sok emberelőnyt kihagytunk, jobb lett volna, ha szorosabban ott maradunk. A végén már kihagyogattuk, a védekezésünkre viszont nem hiszem, hogy lehet panasz, hiszen 8 gólt kaptunk egy BL-főtáblás csapattól. Összességében nem vagyok tehát boldog, de látom a pozitív dolgokat, egyben gratulálok az OSC-nek, ezzel kellett volna kezdenem, megérdemelten nyertek.

watch?v=PtBe3xQWTwU&feature=youtu.be
A következő nagy feladat az Eger elleni magyar Kupa-negyeddöntő lesz, ilyen játékkal azt gondolom, lehet ott keresnivalónk. Viszont az Eger is egy nagyon erős csapat, megyünk előre a magunk útján, és próbáljuk megszorongatni a nagyokat!”


A videókban az OSC részéről Bisztritsányi Dávid és Bátori Bence beszélt a meccsről.
 
Emlékeztető:

Eredmény – E.ON férfi ob I.-es bajnokság, 7. forduló:

A-Híd-OSC Újbuda-FTC-PQS Waterpolo (2-3, 4-1, 1-2, 1-1)
Nyéki Imre Uszoda, 500 néző, vezette: Molnár T., Csanádi

OSC:
Bisztritsányi – Gór-Nagy 1, Brguljan, Bátori 3, Hegedűs 1, Bundschuch, Kovács G. Csere: Decker Á. 1, Nagy Á. 1, Graham, Salamon, Juhász 1. Vezetőedző: Vincze Balázs

FTC: Gárdonyi – Avramovics, Pohl, Kolozsi 1, Csuk 1, Roach 2, Tóth M. Csere: Jansik Sz., Marnitz G., Vogel Simon, Dőry, Nyéki 2, Katonás 1. Vezetőedző: Varga Zsolt

Gól/emberelőny: 3/13, illetve 6/14

-ds-
Vízilabda hírek
ftc
osc