cover image
Egyéb

Ismét 24 órán át pólózik az UVSE

2015. augusztus 25. 12:50

Már hagyomány az 1 Nap Vízilabda rendezvény a klubnál, most is sokakat várnak a Hajós Alfréd Uszodába augusztus 28-án 16 órától másnap 16 óráig.

A hetedik lesz az idei. Lovas Péter, az UVSE elnöke a keddi sajtótájékoztatón elmondta, két funkciója van az eseménynek: a klub ezzel a rendezvénnyel zárja le a héthetes edzőtábor szakaszt, egyben kifelé is egy kiváló megjelenési lehetőség a dzsembori.

De nemcsak a klub, hanem az egész magyar vízilabda rangos, kellemes hangulatú gálával gazdagodik évről évre a nyár végi eseménnyel.

Közel 300-an vízilabdáznak az UVSE-ben, egyre több a gyerek, ezt már Németh Zsolt mondta el, de nemcsak ők, hanem szülők, barátok és más klubok képviselői is ott lesznek pénteken és szombaton.

Katona Norbert, a Ferencváros menedzsereként volt ott a sajtótájékoztatón, merthogy lila-zöld rangadó lesz szombaton 11 órától. Az UVSE-Ferencváros mérkőzés amolyan folytatása a tavalyi LEN-kupa emlékezésnek, akkor újrajátszották a 97-es finálét.

Jó előjel, hogy a hétvégére megjavul az idő, igazi nyári fesztivál lesz az idei 1 Nap Vízilabda gála, amely idén ingyenes lesz. Családi programokat is rendeznek, de fellép a Vasasban pólózó rapper, Hőna Dávid, valamint Bogi is – előbbi pénteken, utóbbi szombaton.

Online is adja majd a klub az eseményt, az uvse.hu oldalon.
 
-ds-
Vízilabda hírek
egy nap vízilabda
1 nap vízilabda
uvse