cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Vb 2015: Mozgalmas nap, holnap végre meccs

2015. július 26. 18:34

Férfiválogatottunk háza táján minden rendben, Decker Attila csomagja is megérkezett (a Szolnok kapusa úgy érzi, a vb második hetére nagyon jó lesz a csapat - legyen igaza!), vizes edzésen is részt vett a társaság. Hétfőn Kazahsztán ellen megkezdi szereplését Benedek Tibor együttese (magyar idő szerint 16.30) - a kapitányt, Erdélyi Balázst és Nagy Viktort kérdeztük a kameránk előtt.

Mozgalmas napon van túl férfiválogatottunk Kazanyban: délelőtt kondiedzésen vett részt a társaság, majd az ebédet követően a világbajnokság központjának számító épületbe (amely a női válogatott szállását is adó sportolói falu mellett található) utazott, ahol vérvételes doppingellenőrzésen vettek részt a játékosok.
Innen egyenesen az egyik edzéshelyszínre vitte őket a busz, ahol az első kazanyi vizes tréninget vezette le a szakmai stáb. A munkából mindenki kivette a részét: Benedek Tibor kapitány mellett Dabrowski Norbert és Gergely István is dolgoztatta az urakat, akik becsülettel tették a dolgukat.
watch?v=ZuiFveydrNg
„A második hétre nagyon jók leszünk, úgy érzem”
– kacsintott Decker Attila, akinek ma reggel érkezett meg a Moszkvában ragadt csomagja.
watch?v=OonIHHbr-NYMondani sem kell, mindannyian várják már a holnapi nyitányt, amikor is magyar idő szerint 16.30-kor kezdenek Kazahsztán ellen.
watch?v=jjVO5tdIVPY  
Amler Zoltán, Dobos Sándor (Kazany)
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
kazan 2015
Férfi válogatott
Benedek Tibor
kazany 2015
kazany