cover image
Egyéb

Gálameccs Kásásékkal Tatabányán, már kaphatók jegyek

2015. június 29. 14:56

A tatabányai Gyémánt Fürdőben július 3-án az egy főre eső olimpiai, világ- és Európa-bajnokok száma alaposan megnövekszik majd. Az All Star férfiválogatott a tatabányai All Star csapattal játszik gálamérkőzést.

Nem kell nagy promószövegbe belefognunk, elég csak a neveket felsorolni. A korábbi évek magyar válogatottjaiból visszajelezte részvételét Kósz Zoltán, Kásás Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Steinmetz Ádám, Gergely István, Székely Bulcsú, Tóth Frank, Varga Zsolt és Varga II Zsolt.

Az este során Hauszler Károly által dirigált tatabányai All Star-csapat tagjai: Persely József, Vojvoda István , Lunacsek Péter , Bagi György , Tóth László , Dala Tamás , Csányi Róbert , Zantleitner Tamás , Schwarcz Zoltán , Podhánszki Zoltán , Kővári Zoltán , Tátrai Péter , Bicskei Péter, Kelemen György, Gebauer Lajos, Csóka Gábor.

A július 3-i mérkőzésre (ez már az ötödik tatabányai Vízilabda Gála) várják Benedek Tibort, Kásás Zoltánt és Kemény Dénest is. A rendezvény szervezője a Tatabányai Vízmű SE, amely ebben az évben kiharcolta az ob I.-es szereplést. Az ob I/B-s rájátszásban ugyan a miskolciak megelőzték a TVSE-t, de a létszámemelés miatt Zantleitner Tamás csapata is első osztályú lesz a következő szezontól. Sőt, a női bajnokságban is indít csapatot a klub.

Az All Star mérkőzésre, amelyet Székely Zoltán és Németh Attila vezet a tervek szerint, megkezdődött a jegyárusítás, elővételben kaphatóak a jegyek, ide kell érte kattintani:

Online jegyvásárlás: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=166075
Vízilabda hírek
tatabánya
tatabányai vse