cover image
Egyéb

Cseh Sándor: 6-7 éve erre készült a klub

2015. május 21. 12:27

A bajnok Szolnoki Dózsa-Közgép vezetőedzője a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a bajnoki címről és a Bajnokok Ligája hatos döntőjéről.

"Egy fiatalnak lehetőleg gyorsan le kell valamit tenni az asztalra" - mondta az edzői munkáról Cseh Sándor, aki nagy kihívásnak tartotta az évet, sokat kellett neki is fejlődnie ahhoz, hogy az aranyérem meglegyen.

Az ötödik meccsről azt mondta, az volt a fontos, hogy ne kapjon vérszemet az OSC, és bár megfogta a meccs eleje a csapatot, később sikerült megnyugodni. "A legnagyobb lökést a cseresorunk adta meg" - ismerte el a vezetőedző. Megismételte, hogy az Egert várta a bajnoki döntőbe, még az első elődöntő után is, hiszen a Szolnokkal majdnem azonos erősségűnek gondolja a Dabrowski-csapatot.

Hogy teljes mértékben sikerül-e uralnia ezt a szupercsapatot a vezetőedzőnek? Nos, erre a riporteri kérdésre azt mondta a tréner, hogy ezért meg kell küzdeni, de teljes mértékben talán sosem fogja, hiszen nem lehet. A legfontosabbnak azt tartja, hogy ennek a kihívásnak a hétköznapokban megfeleljen.

watch?v=0KSfFIZSmak Ami a BL-döntőt illeti: elmondta, hogy a BL fontos, de a legfontosabb a magyar bajnoki cím volt ebben az évben. A Barceloneta hazai pályán játszik, és ők a címvédők, azaz egyáltalán nem lesz egyszerű az a mérkőzés.

További részletek a videóban.
Vízilabda hírek
cseh sándor
szolnok