cover image
Egyéb

Dabrowski Norbert: Az Eger meg tudja nyerni a BL-t

2015. május 7. 10:07

Az Eger vezetőedzője a Digi Sport reggeli műsorának nyilatkozott az elveszített bajnoki elődöntő másnapján.

"A meccs után az ember gratulál, ez a dolga, és egyébként is jobb volt az OSC, hiszen kétszer is legyőztek bennünket, de másnap azért jobban fáj, mikor felébred az ember" - mondta az Eger vezetőedzője a beszélgetés elején.

"Frissebb volt az OSC, a mi védekezésünk ugyanúgy, mint az első mérkőzésen, lassúbb volt. Megint meglőtték azokat a gólokakat, amikre azt gondoltam, hogy a második meccsen már nem fogják. Nincs mit tenni, dolgozni kell tovább" - tette hozzá.

Szóba került, hogy az OSC tele van egykori egri játékosokkal, erre Dabrowski Norbert azt mondta, most úgy tűnik, jó döntés volt, hogy eligazoltak, de "majd kiderül, jövőre a BL-ben mire mennek".

A szakember azt mondta, három védekezésbeli megingás elég volt a két vereséghez. Szerinte az első meccs első időszakában lehetett érezni, hogy az OSC nem volt játékban, később aztán megváltozott a játék képe. Úgy gondolja, nagyon ritka az, hogy egy csapat - akár más sportágban - minden fronton révbe tud érni nagy terhelés mellett.

watch?v=0TN9yERjU4A"Mikor ezek a sebek kicsit beforrnak, át kell alakítani a fejeket, hogy a bronzérem motiváljon minket. A Ferencvárost biztosan fogja, de nekünk kutya kötelességünk ezt a bronzérmet megnyerni"
- mondta Dabrowski Norbert, aki a BL-lel kapcsolatban azt mondta, nem mindig a legnagyobb esélyes nyer.

A Recco a legnagyobb esélyes, de általában elbuknak a nagy esélyesek, a lényeg az lesz, hogy három napig kell folyamatosan koncentrálni, mindhárom csapatnak egyforma esélyei vannak.

"Nem a szél fújt minket oda" - mondta a Final Sixről.

A beszélgetés további részletei a videóban.
Vízilabda hírek
eger
dabrowski norbert
Bajnokok Ligája