cover image
Egyéb

„A világ egyik legjobb csapata a Honvédból igazol”

2015. április 30. 11:10

A RacioNet-Honvéd vezetőedzője és korábbi szakosztály-igazgatója, a jelenleg technikai vezetőként dolgozó Novák Ferenc volt a Digi Sport reggeli műsorának csütörtöki vendége.

A Honvéd szeretné megszerezni az ötödik helyet a bajnokságban, Novák Ferenc szerint ebben a nagyon erős mezőnyben ez nagyon fontos lenne a szponzorok tekintetében és egyáltalán, a csapat számára is - ez volt a reggeli beszélgetés egyik fő eleme.

Vad Lajos szerint nem szabad irreális célokat kitűzni a csapat elé, annak ellenére, hogy bizony, az Eger elleni párharc második meccsében ott volt a lehetőség a fantasztikus bravúrra, az Eger kiejtésére. A rutin azonban hiányzott a tréner szerint, aki azért nem felejtette el kiemelni, hogy az utolsó két negyedben nem kapott gólt csapata a BL Final Sixre eséllyel pályázó ellenfelével szemben.

A szakvezető kitért arra, miért távozhat Lévai Márton és Szőke Szabolcs a Debrecenbe, és elmondta, "Fülöp Bencét a Szolnok igazolja le, a világ egyik legjobb csapata", azaz megelőlegezte egy újabb átigazolás tényét.

watch?v=cDUH35RRG1I A beszélgetés részletei a videóban.
Vízilabda hírek
vad lajos
novák ferenc