cover image
Egyéb

Vízilabda ereklyék Ambrus Tamás emlékére

2015. április 28. 15:03

A vlv szerkesztősége különleges tárgyakat bocsát árverésre Facebook-oldalán.

Az ereklyéket a 61-szeres válogatott kapus súlyos betegségének utolsó időszakában kapta az oldal, hogy az árveréssel segítsék a költséges gyógyulási folyamatot és a családot. Ambrus Tamás április 16-án elhunyt, az összegyűlt tárgyakat emlékére és a család megsegítésére árverezik most el.

Az ereklyék gyűjtését az Ambrus Tamás melletti szolidaritás érdekében létrehozott Facebook-oldal (Szeles György és Andrea Razzi) kezdeményezte. Szeles György egyedi fürdőnadrágot tervezett, amelyen az "A 2013-as világbajnok magyar vízilabda-válogatott Ambrus Tamásért!" felirat olvasható, és a piros-fehér-zöld színű ruhadarabon a világbajnokok és a stábtagok facsimile aláírása látható.

A Ferencváros játékosai és vezetői egy labdát írtak alá, hogy az árverezéshez hozzájáruljanak, a Pro Recco egy pólót és egy sapkát küldött, az olasz válogatott egy pólót és egy fürdőnadrágot

A tárgyakra együtt, egy csomagban lehet licitálni. A licitálás helye a vlv Facebook-oldala, de a licitet egyidejűleg az info@vlv.hu e-mail címre is el kell küldeni, az ajánlat csak ebben az esetben érvényes.

Ambrus Tamást május 4-én hétfőn 14 órától búcsúztatják a Farkasréti temetőben, az árverés két nappal később zárul. 

A PSN Zrt. kezdeményezésére a Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitász nyitott elkülönített bankszámlát, erre várják továbbra is - május végéig - a családnak szánt adományokat. Számlaszám: OTP 11731001-20159443; beírandó közlemény: Ambrus Tamás) Az árverés győztesének ugyanerre a számlaszámra kell befizetnie azt az összeget, amellyel május 6-án éjfélkor megnyeri a licitversenyt, "Árverés" megjegyzéssel, a licitálás befejezésétől számított 10 napon belül. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a második helyezett válik jogosulttá kifizetni saját utolsó licitjének összegét, és ezzel győztessé válik (és így tovább.)
Vízilabda hírek
ambrus tamás