cover image
Egyéb

Nemzetközi Ifjúsági Vízilabda Fesztivál lesz Kaposváron

2015. április 28. 12:50

A szervezők négy korosztályban várják a csapatok jelentkezését, már biztos, hogy Brazíliából is érkezik csapat.

A hivatalosan Interpsort Youth Waterpolo Festival egy Kaposváron már hagyományosnak mondható nemzetközi fesztivál szelete, hiszen az eseményt már több éve megrendezik. Eleinte csak labdarúgásban mérték össze erejüket a csapatok, tavaly bekapcsolódott a röplabda és a kosárlabda, idén ehhez a társasághoz csatlakozott a vízilabda.

Ez nagyban köszönhető a Kaposvári Vízilabda Klubnak. Horváth Dániel szervező arról tájékoztattta honlapunkat, hogy négy korosztályban várják a csapatokat, természetesen egy-egy korosztály küzdelmeit csak akkor rendezik meg, ha legalább négy együttes nevez, erre azért jó esély van.

Az már biztos, hogy Brazíliából, Horvátországból és Magyarországról beérkeztek nevezések, de továbbra is várják a jelentkezéseket.

Az esemény július 19. és 25. között lesz Kaposváron, a gyerekek természetesen a városban különböző kulturális programok részesei is lesznek.

A tornáról bővebben a www.youthwaterpolofestival.org címen lehet olvasni.

A korosztályok: U10, U12, U14, U16.

Az esemény magyar nyelvű prospektusát itt lehet letölteni, az angol nyelvűt pedig ide kattintva. Ezekben minden lényeges információ elolvasható, a jelentkezési határidő május 10.
Vízilabda hírek
kaposvár
intersport youth waterpolo festival