cover image
Egyéb

Debrecen: a cél az 5-6. hely megszerzése lesz

2015. április 28. 10:55

A DVSE vezetőedzője és elnöke volt a vendége a Digi Sport reggeli műsorának kedden, beszéltek a csapat megerősítéséről.

A beszélgetés elején nem a csapatról esett szó, hanem Varga Tamás szerepvállalásáról a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kampányfilmjében – erről korábban már írtunk. A klub a jövőben is szeretné folytatni jótékonysági akcióit, ezt Becsky István elnök erősítette meg.

Május 22-én, 7 órakor például árverést rendeznek Debrecenben, ahol olimpiai bajnok és világbajnok pólósok ereklyéire lehet licitálni.

Természetesen szóba került a jövő évi csapat is, hiszen hétfőn a klub bejelentette Lévai Márton és Szőke Szabolcs érkezését. Varga Tamás elmondta, még egy nagyon komoly válogatott játékos érkezése várható, ő azonban légiós lesz, mint kiderült, az egyetlen a csapatban. A vezetőedző érzékeltetve a változást, kijelentette, most nyolc játékos marad, négy érkezik, szemben a tavalyi fordított aránnyal, amikor négy maradt és nyolc érkezett.

watch?v=VCr9_Oc0J24Nincsenek irreális célok, nem lesz reális a négybe kerülés, de Lévai Márton érkezése mérföldkőnek számít, innentől másoknak is lehet majd kedve Debrecenbe szerződni, a célkitűzés az 5-6. hely valamelyikének a megszerzése. Egy év múlva a nemzetközi kupában is elindulna a csapat, ha erre lesz anyagi lehetősége is.
Vízilabda hírek
debrecen
lévai márton
szőke szabolcs
varga tamás