cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Benedek Tibor kijelölte a románok elleni keretet

2015. március 5. 18:39

Ezúttal Szivós Márton, Madaras Norbert és Gór-Nagy Miklós kap pihenőt. Fontos világliga-selejtező lesz ez.

Bukarestben játssza következő világliga-mérkőzését a férfiválogatott. Március 17-én a francia Christoph Vanhems és az orosz Irfan Sadekov játékvezetésével magyar idő szerint 17 órakor kezdődik a találkozó.

A kapitány erős csapatot hirdetett, ott van a keretben Hárai Balázs, de szerepet kap Decker Ádám és Manhercz Krisztián is, ők a Volvo-kupán ott voltak, Kassán viszont nem.

Benedek Tibor a kerethirdetésről:

"Azok a fiatalok, akik most bekerültek a keretbe, a Volvo-kupa hetében bizonyítottak, így a továbbiakban is megkapják erre a lehetőséget. Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz, legalább annyira nehéz, mint a szlovákok elleni. A román válogatott jó csapat. Szeretném, ha a tendencia folytatódna, a fiatalok nagyon igyekeznek, és most úgy tűnik, a klubjukban is hasonlóképpen dolgoznak, bízom benne, hogy ez a jövőben folytatódik" - indokolt röviden a kapitány. 
 
A magyar válogatott kerete:

Nagy Viktor, Decker Attila (mindketten Szolnoki Dózsa-Közgép) - kapusok

Decker Ádám, Salamon Ferenc (mindketten A-Híd-OSC-Újbuda), Angyal Dániel, Hosnyánszky Norbert, Hárai Balázs, Erdélyi Balázs (mindannyian ZF-Eger) Német Toni (Vasas-Plaket), Varga Dániel, Vámos Márton, Varga Dénes (mindhárman Szolnoki Dózsa-Közgép), Manhercz Krisztián (Tiszavirág-Szeged-Diapolo)
 
A selejtezőcsoport állása:

1. Magyarország 12 pont
2. Görögország 9 pont
3. Románia 2 pont
4. Szlovákia 1 pont
 
A másik meccsen március 17-én:
Görögország-Szlovákia (Athén)
 
-d-
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
Férfi válogatott
Benedek Tibor