cover image
Egyéb

Gerendás György: Ebben a felállásban jól érzem magam

2015. február 24. 14:14

A Ferencváros szakmai igazgatója volt a Reggeli Start egyik keddi vendége.

Gerendás György már a beszélgetés elején megismételte, amit már korábban is említett, nem igazgatónak érzi magát, hanem edzőnek. "Jól telt" - ez volt a válasza Szombathy Pál azon kérésére, amely azt boncolgatta, milyen volt az elmúlt időszak a Ferencvárosnál.

Azt mondja, minden tekintetben előrelépett a Fradi az előző szezonhoz képest: nemcsak játékban és eredményekben, hanem abban is, hogy ma nagyobb a biztonság a csapat körül, mint eddig. Persze, a vérmérsékletet vissza kellene fogni szerinte, merthogy a kispadnak "kussolnia kell" a meccsek alatt, ahogy fogalmazott, ez egy rossz szabály, de ettől még él.

watch?v=RzebEFIEfvQ "Kimondottan jól tudunk együtt dolgozni. Én a Fradiban, ebben a felállásban jól érzem magam" - tette hozzá a Varga Zsolt vezetőedzővel folytatott munkakapcsolatra vonatkozóan. "Nagy öröm a siker, amikor a csapat eredményeket csinál, kimondott öröm van a társaságban. Mint amikor váratlanul valaki valami jót csinál, és megdicsérik. Minket most már nagyon gyakran megdicsérnek. A Fradiban kell a foci, de a többi is, és mi itt fontos láncszem vagyunk. Nem játszunk annyira jól, mint amennyire jók az eredményeink. Ha a játékon tudunk javítani, még jobban tudunk előrelépni" - mondta.

Gerendás György kijelentette, az első ötben szeretne végezni a Fradi, és elindulni a nemzetközi kupában a következő szezonban, emellett fontos, hogy a fiatalok beérjenek, ugyanis ebben a társaságban nagy tartalékok vannak.

Hogy szerinte kik játsszák a bajnoki döntőt, kiderül a videóból.
Vízilabda hírek
gerendás györgy