cover image
Egyéb

Lesz-e szoros bajnoki szombaton?

2015. január 30. 18:53

Az E.ON férfi ob I.-es bajnokság 15. fordulójában kettő kivételével minden mérkőzésben benne van a meglepetés esélye, hol nagyobb, hol kisebb mértékben.

A KSI és a Pécs bajnokijával indul a hétvége, 11 órakor találkoznak a felek a Komjádi-uszodában. Amolyan alsóházi rangadó ez, ha a KSI nyerne, ugyanúgy 10 pontja lenne, mint a Pécsnek és az UVSE-nek. Minden bizonnyal a lilák nem gyarapítják majd a pontok számát, hiszen a szerdán az Olympiakoszt a Bajnokok Ligájában verő Eger otthonába utaznak.

A sereghajtó Szentes - amely a héten bemutatta újonnan igazolt játékosait - a Honvédot fogadja. Tavaly szoros volt a két csapat mérkőzése ebben a szereposztásban, megint izgalmas lesz, mire megy Boros Tamás a fővárosiak ellen, ő tavaly igazolt haza.

Ugyancsak lehetnek meleg pillanatai a Ferencvárosnak, feltéve, ha az előző körben 4 gólt szerző Varga Tamás megint játszik majd a DVSE-ben. A Vasasnak nagyon oda kell tennie magát ahhoz, hogy szorossá tegye a Szolnok elleni bajnokit.

A vendégek ugyan kikaptak hétközben Dubrovnikban, de ettől függetlenül is a bajnoki esélyesei, hiszen eddig mind a 14 mérkőzésüket megnyerték. A Vasas erőt meríthet az előző forduló negyedik negyedéből, azt 4-0-ra nyerték az UVSE ellen, azzal fordítottak.

E.ON férfi ob I.-es bajnokság, 15. forduló:

KSI-Pécsi VSK-Mecsek Füszért, 11 óra
Valdor-Szentes - RacioNet-Honvéd, 18 óra
Debreceni VSE-Ferencváros, 18 óra
Vasas-Plaket - Szolnoki Dózsa-Közgép, 18 óra
ZF-Eger - UVSE-Hunguest Hotels, 19 óra
Vízilabda hírek
férfi ob 1-es bajnokság
ob 1
vasas
uvse
szolnok