cover image
Egyéb

Jó hangulatú gálameccsen nosztalgiáztak

2014. december 22. 19:46

A 2004-ben Euroligát nyert Domino-Honvéd egy jótékonysági találkozó keretében újra összeállt – a Kőér utcában a mai csapattal szórakoztatta az uszodát megtöltő publikumot. Jó volt őket újra együtt látni!

Tíz éve.

Már tíz éve.

Pedig mintha most lett volna…

Itt állnak a hősök, akik 2004-ben a Honvéd-Domino színeiben Euroligát nyertek. Gergely István, Frikk Ottó, Kovács Olivér, Bereczki Miklós, Bárány Attila, Kiss Gergely, Szivós Márton, Molnár Tamás, Vári Attila, Paján Viktor, Sugár Sándor, Biros Péter és Kovács Zoltán. No meg a mester, Kovács István, Novák Feri bácsi, a szakkommentátori állásban Tóth Imre, valamint a klub prominens személyei, köztük az egykorinévadó főszponzor egykori elnöke, Sugár András. Egyedül Fodor Rajmund nem tudott eljönni – de természetesen róla is megemlékezik a dugig telt uszoda.

honvun4.JPGJótékonysági gálameccs, amelyen lehet ünnepelni, amelyen vissza lehet idézni a felejthetetlen diadalt, amelyen újra vízben láthatunk olyan egykori klasszisokat, akiket „csak” az efféle gálákon láthatjuk már a medencében.

Az egykori nagy Honvéd a mai csapattal, a Magyar Kupa-bronzérmes RacioNet-Honvéddal játszik egy jó hangulatú, futóórával mért négyszer tízperces összecsapást, amelyen „természetesen” a második féldiőben Kiss Gergővel megerősített maiaik nyertek meg 16-12-re.

A bevételt a résztvevők teljes egyetértésével a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthon, Óvoda és Általános Iskola kapja, avagy amellett, hogy jó volt egy kicsit nosztalgiázni, jótékonyság tekintetében is szívmelengető ez az este.

Tíz éve.

honvun1.JPGMár tíz éve.

Pedig mintha tényleg most lett volna…

"Ők öregszenek, én nem" - mosolygott a diadalkor szakosztályigazgatóként dolgozó Novák Ferenc, aki mint mondta, nagyon boldog volt, hogy újra a volt csapattal lehetett.

honvun3.JPG "Csodálatos csapatunk volt, szín magyar, jó emlék" - fogalmazott Bereczki Miklós, akinek szavaival egyetértett Kiss Gergely is. Aki persze a mostani együttest is dicsérte, ami nem véletlen: mint tudjuk, ennek is aktív tagja. "Hála a sorsnak, hogy ilyen csapatban szerepelhettem" - mondta a háromszoros olimpiai bajnok.

"Tényleg olyan, mintha most lett volna, bár bevallom, a vízben nem úgy éreztem..." - mosolygott Bárány Attila a serleggel a kezében, akivel Paján Viktor is egyetértet.
honvdki.JPG  
honvd.JPG Gergely István boldogan nyilatkozott a gála végén: "Nagyon jó volt minden, örülök, hogy a csapatból Fodor Rajmi kivételével mindenki el tudott jönni, nagyon hálás vagyok nekik. Rajmi igazoltan volt távol. Rengeteg néző volt, ami nyilván nem a mai teljesítménynek, hanem a tíz évvel ezelőtt történteknek köszönhető, és a klub történelmi sikerének. Bízom benne, hogy egyszer még ennek a közelébe tudunk kerülni, és abban is, hogy a magyar vízilabda meg tud majd tölteni rendszeresen egy-egy uszodát. Mindenkinek boldog karácsonyt és új évet kívánok, és minél több vízilabdameccsen találkozzunk jövőre!"
Vízilabda hírek
Honvéd-Domino
gála