cover image
Egyéb

A Honvéd gálájával búcsúzik az év

2014. december 21. 10:15

A Kőér utcában hétfőn este a Domino-Honvéd 2004-es Euroliga-győzelmét ünneplik.

Már korábban felmerült az ötlet a magyar férfivízilabda utolsó BL-győzelmének megünneplésére, de a 2014-es év a tízéves jubileum miatt már tényleg "adta magát". A Honvéd Kovács István vezetésével, öt olimpiai bajnokkal a soraiban ért fel Európa csúcsára.

Gergely István
(akkor a csapat kapusa) ötlete volt a december 22-i gála, a Honvéd jelenkori "mindenese" összehívta az akkori játékosokat, akik a jelenkor Honvédjával mérkőznek majd meg.

Mellette Kovács Olivér, Bereczki Miklós, Fodor Rajmund, Bárány Attila, Kiss Gergely, Szivós Márton, Molnár Tamás, Vári Attila, Paján Viktor, Sugár Sándor, Biros Péter, Kovács Zoltán, Frikk Ottó és Kovács István edző nyert meg a kupát tíz éve, közülük egyedül Fodor Rajmi nem tud ott lenni hétfőn. Kiss Gergely is ott lesz, ő a szombati debreceni bajnokin nem játszott, de a gálán már csobbani fog.

watch?v=aLSM374cu94&feature=youtu.be A mérkőzést módosított szabályok mentén játsszák majd.
 
A 800 és 1500 forintos belépők, illetve a támogatói jegyek értékesítéséből befolyó teljes összeget a Gergely István vezette házigazdák – minden játékos teljes egyetértésével – a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthon, Óvoda és Általános Iskola számára ajánlják majd fel.
Vízilabda hírek
honvéd gála
honvéd
gergely istván