cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Gangl Edina a válogatottról és klubjáról

2014. november 28. 10:13

Nemzeti csapatunk és az UVSE-Central kapusa volt a Digi Sport reggeli magazinjának egyik pénteki vendége.

A Reggeli Start két apropóból hívta meg a Világliga-selejtezőn Oroszországban remeklő, két 5 méterest is kivédő kapust. Természetesen az egyik apropó maga az oroszok elleni mérkőzés volt.

Gangl Edina elmondta, pozitív élményekkel érkeztek haza a vereség ellenére, hiszen fiatal csapattal állt ki a válogatott ("talán soha nem is fogunk így felállni" - ahogy Edina megjegyezte), végig a kezünkben volt a mérkőzés, de a végén a szerencse elpártolt tőlünk. Szerinte fontos a Világliga-sorozat, hiszen erős ellenfelek ellen lehet készülni és fejlődni, a cél minden meccsen a győzelem és a Szuperdöntőbe kerülés.

"Nagyon kedves, mosolygós, jól kiegészítettük egymást. Ha valamire szükségem volt, akkor rendelkezésemre állt. Ha ő kérdezett valamit, segítettem neki" - ezt újonc kerettársáról, Doroszlai Vandáról mondta Gangl Edina, aki azt is hozzátette, kicsit hullámzónak tartja még saját teljesítményét, de a csúcsforma még odébb van.

watch?v=pnJ-ITDEq64 Az olaszokat kicsit hisztis csapatnak tartja (december 16-án fogadjuk őket Szentesen), akik "hanggal is játszanak", de szeret ellenük szerepelni.

Szó esett az UVSE-ről is, saját csapatát vidámnak és hajtósnak írta le Gangl Edina. Hogy mennyire erős a magyar bajnokság, szerinte a nemzetközi porondon derül majd ki.

Vízilabda hírek
Női válogatott
gangl edina