cover image
Egyéb

Debreceni adománygyűjtés karácsony előtt

2014. november 26. 21:02

Segítsen, hogy segíthessünk – legyen mindenkinek boldog a karácsonya!

Kevesebb mint egy hónap van karácsonyig, adni pedig mindig öröm, különösen az ünnepek közeledtével, ezért a Debreceni Vízilabda Klub a tavalyi, nagy sikerű akciója után újra adománygyűjtést indít. Kidobni nem akarod, de csak pakolgatod? Hozd be hozzánk, mi pedig az esztendő legszebb ünnepe előtt eljuttatjuk a nélkülözőknek – minden felajánlást szeretettel fogadunk!

A cívisvárosi pólósok célja ezúttal is az, hogy felhívják a figyelmet az összefogás fontosságára, a hátrányos helyzetű családok megsegítésére, idősekre és gyermekekre egyaránt, valamint ösztönözze a DVSE utánpótlását és szurkolóit az adományozásra. Ennek jegyében december 15-ig hétfő, szerda, és péntek esténként 17-től 20 óráig, kedd és csütörtök délelőttönként pedig 9-től 12 óráig várjuk a felajánlásokat – jó állapotban lévő ruhaneműket, cipőket, könyveket, megunt játékokat és apró ajándékokat, amelyek lehet, hogy másoknak már útban vannak, de egy-egy kisgyermeknek mosolyt csalhatunk vele az arcára és megszépíthetjük a karácsonyát. Az adományokat a Debreceni Sportuszodában, a DVSE második emeleti 303-as irodájában lehet leadni.

Kérünk mindenkit, támogassa a kezdeményezésünket, és csatlakozzon az adománygyűjtő programunkhoz, hogy a szeretet ünnepének közeledtével minél több rászoruló, nehéz körülmények között élő családnak varázsolhassunk békés, meghitt és boldog karácsonyt, olyanoknak, akiknek a mindennapokban kevesebb jut!

Köszönjük!

A DVSE munkatársai
Vízilabda hírek
debrecen
Karácsony
dvse