cover image
Egyéb

Jó hír: az Eger és a Szolnok BL-meccsei a tv-ben!

2014. november 26. 14:13

A ZF-Eger Bajnokok Ligája-találkozóit a Digi Sport, a Szolnoki Dózsa-Közgép európai kupameccseit a Sport TV közvetíti.

Hivatalossá vált, hogy minden Bajnokok Ligája-találkozót élőben követhetünk a televízióból. Rögtön szombaton kettőt, hiszen november 29-én a Szolnok idehaza fogadja a Primorje Rijekát, míg az Eger a Barceloneta vendége lesz.

"Kicsit furcsa volt a mostani helyzet, hiszen az előző szezonban mi az Eger idegenbeli mérkőzéseit közvetítettük. Ebben az évben viszont már hamarabb hozzájutottunk a hazai találkozók közvetítéséhez, mint az idegenbeli találkozók sugárzási jogaiért. Nagyon boldogok vagyunk, hogy az Eger minden meccse látható lesz nálunk, így a szurkolók semmiről sem maradhatnak le. A szokásos színvonalat szeretnénk biztosítani" - mondta Faragó András, a Digi Sport főszerkesztője.

Bárány Attila, az egriek részéről így üdvözölte a megállapodást: "Mi a hazai mérkőzéseket tudjuk értékesíteni, az idegenbeli találkozókat az európai televíziós szervezettől tudják megvásárolni a csatornák. A több éves korrekt és színvonalas együttműködés miatt döntöttünk a Digi Sport mellett. Már a szombati meccsünket is láthatják a nézők. Mit mondjak, nem lesz egyszerű a címvédő otthonában kezdeni, és aztán a második körben a Reccót fogadjuk... Mindenesetre hatalmas bravúr lenne a győzelem, ezért utazunk ki, hogy sikerüljön."

Mohi Zoltán, a szolnokiak ügyvezetője: "Kiváló a kapcsolatunk mindegyik televíziós csatornával, ezzel együtt a Sport TV mellett döntöttünk a hazai meccseinket illetően. Örülünk, hogy a szurkolók, vízilabdabarátok követhetik majd a csapatunk szereplését a Bajnokok Ligájában is."

A hétvégi program:

Szolnoki Dózsa-Közgép - Primorje Rijeka - 16 óra (Sport 2 - 15 óra 45 perctől)
C.N. Athletic Barcelona - ZF-Eger - 20 óra (Digi Sport 1 - 19 óra 50 perctől)
 
-ds-
Vízilabda hírek
Bajnokok Ligája
eger
szolnok