cover image
Egyéb

"Egy kicsit megijedtünk a nevektől"

2014. november 22. 20:36

A RacioNet-Honvéd-Szolnoki Dózsa-Közgép bajnoki utáni véleménycsokor.

Ahogyan írtuk, a szolnokiak 9 góllal, 14-5-re nyertek a Honvéd elleni bajnokin, ezzel a vártnál talán magabiztosabb sikerrel léptek egy újabb lépcsőfokot előre.

Fülöp Bence, Mezei Tamás, Kis Gábor és Kiss Gergely véleménye.

Fülöp Bence (RacioNet-Honvéd): "Jóval erősebb csapat a Szolnok, úgy érzem, kicsit megijedtünk a nevektől, pedig nem lett volna szabad. Bátrabban kellett volna hozzáállni ehhez a mérkőzéshez. Számítottunk rá, hogy nem nagyon lesz helyzetünk, így ami lesz, azt minél nagyobb százalékban ki kell használni. Na, ez nem sikerült. Persze, nekünk nem a Szolnokot kell, megverni, de azért egy szebb játékképet kellett volna hoznunk. A hibákat kielemezzük majd, de azért ugyanezt a játékstílust kell képviselnünk, amit eddig. Csak ma gyorsabban kellett volna kiérni olyan emberekre, mint Varga Dénes... Gyorsabb gondolkodás, agresszívabb emberfogás kellett volna." 

watch?v=tXE1k2wTOJU Mezei Tamás (Szolnoki Dózsa-Közgép): "Azért készültünk a Honvédra, mert a jó csapatok ellen idehaza jó eredményeket értek el. Kicsit szorosabbra számítottunk, fontos volt, hogy ne hergeljék magukat bele a játékba, mert ha így lett volna, szorosabb lett volna. Ezért, hogy ezt elkerüljük, azt hiszem, mindent megtettünk. A végén nagyon sima lett. Egyelőre a Honvédot elemeztük, videóztunk, próbáljuk a saját játékunkat összerakni. Van még egy KSI-meccsünk a Rijeka elleni csata előtt, de hétfőtől alighanem már elsősorban a horvátokra készülünk."
Vízilabda hírek
honvéd
szolnok
kis gábor
kiss gergely
mezei tamás
fülöp bence