cover image
Egyéb

Dabrowski Norbert: A szurkolóknak eredmény kell

2014. szeptember 30. 16:43

Fontos gondolatokat osztott meg a ZF-Eger vezetőedzője a klub weboldalán.

Belgrádban töltött pár napot a bajnoki címvédő, és a vezetőedző szerint nagyon fontos program volt ez a Magyar Kupa selejtezője és a bajnokság nyitánya előtt. Az egriek ráadásul sikerélményekkel is gazdagodtak, hiszen legyőzték a Partizan Belgrádot, nem is egyszer.

"...ilyenkor azt szoktuk mondani, hogy ez most nem számít. De én úgy gondolom, hogy igenis számított. Pláne meg úgy, hogy egy fiatal, jó erőkből álló, pörgős csapat lett a Belgrádból. Ők is dolgoztak keményen, a délelőtti meccsek előtt ők voltak konditeremben, az esti összecsapások előtt pedig mi. Mondjuk a gyorsaságon, a tempón látszott is, hogy ki mikor kondizott" - nyilatkozta az egerwaterpolo.hu oldalnak Dabrowski Norbert.

Szerinte mindenki ott tart a felkészülésben, ahol kell, mindenesetre az már most látszik, hogy a Debrecenből igazolt szerb kapus, Branislav Mitrovic remek hátteret biztosít a kapuból.

Erre szükség lesz a debreceni kupaselejtezőn is a hétvégén. Erről az egriek edzője így vélekedik:

"Mondtam a fiúknak, meg még néhányszor hallani fogják a hét végéig, hogy senkit nem az érdekel, hogy mit és mennyit és mikor dolgozunk. A szurkolóknak eredmény kell. Az idény elején, közben, s a végén is. A továbbjutás a minimum elvárás, az OSC elleni meccs meg presztízs. Ők már Marseill-ben bizonyítottak, hogy jó formában vannak, s az egy remek felkészülés is volt a számukra. Most viszont rajtunk a sor, mert a szurkolóink ezt várják el tőlünk. Bizonyítanunk kell, hogy méltóak vagyunk a szeretetükre, hogy nem hiába való a felfokozott várakozásuk."
Vízilabda hírek
zf-eger
eger
dabrowski norbert