cover image
Egyéb

Vincze Balázs: Szinte azonnal csúcsforma kell

2014. szeptember 18. 14:41

Az A Híd-OSC-Újbuda vezetőedzője szerint hasznos volt a máltai egy hét, amelyet a csapatával közösen töltött a szigetországban, persze az igazi munka már azt követően zajlott, zajlik. A hétvégén Nagyváradon játszik a csapat.

Akár három csapat is ott lehet a férfiak Bajnokok Ligájának főtábláján, feltéve, ha a Szolnoki Dózsa-Közgép és az A Híd-OSC-Újbuda sikerrel veszi az akadályokat. 

Az újjáalakuló OSC már az első selejtezőkörben bekapcsolódik, Marseille-be utazik a csapat, melynek vezetőedzője, Vincze Balázs amondó, nem lesz egyszerű a helyzet, hiszen erős csoportba került a társaság.

A Szegedről érkező szakembert még hétvégén kérdeztük, a Vízilabda Expón. Először Máltáról, hiszen ahogyan korábban, ebben a nyári szezonban is kint edzősködött, a Sliema együttesét vezette. Azt mondja, a Neptunes csapata - itt játszott Molnár Tamás és Biros Péter - kiemelkedett a mezőnyből, sorozatban ötödik elsőségéhez nem férhetett kétség. Vincze Balázs úgy érzi, sikerült azt kihoznia a csapatból, ami benne volt a keret erősségét tekintve - ez a második helyet jelentette.

A kisinterjúban kérdeztük a magyar pólósok máltai szerepéről, na és persze arról az egy hétről is, amelyet együtt töltött a szigetországban az OSC játékosaival (persze, a keret nem volt teljes még akkor). 

watch?v=IIy2kfOE1oc Az OSC szeptember 26. és 28. között játszik Franciaországban a BL selejtezőjében.

Az 1. selejtezőkör (szeptember 26-28.):

A csoport (Marseille)


VK Radnicki Kragujevac (szerb)
C.N. Posillipo (olasz)
A Híd-OSC-Újbuda (magyar)
Spartak Volgograd (orosz)
C.N. Marseille (francia)
Ligamus Tbilisi (grúz)

Az első öt csapat kvalifikál a második selejtezőkörbe.

A további csoportról, a selejtező menetrendjéről itt írtunk.
Vízilabda hírek
vincze balázs
a híd osc újbuda
osc
Bajnokok Ligája
málta