cover image
Egyéb

Az UVSE feladta magának a leckét

2014. augusztus 30. 20:59

Idén is remek hangulatban és nagy sikerrel zajlott a 24 órás vízilabdaünnep az UVSE szervezésében.

Ez volt a hatodik, lesz hetedik is, és ki tudja még hány. Az Egy nap vízilabda rendezvénye már hagyomány, a Hajós Alfréd Uszoda 33-as medencéje és környéke sárgává és lilává változott péntek délutántól szombat délutánig.

Tizenhat csapat játszott az UVSE fiataljai jóvoltából. Ahogyan eddig, így idén sem esett az eső, helyette nyárias időben pólózhattak a fiúk és lányok.
A gálameccsen szombaton délelőtt az 1997-es LEN-kupa döntőjének szereplői csobbantak, erről a mérkőzésről már bővebben beszámoltunk, IDE KATTINTVA lehet olvasni a történtekről (és képeket is itt lehet nézegetni).

Lovas Péter, az UVSE elnöke pedig így értékelte a 24 órát:

„Talán más nem volt, mint az eddigi öt, de valahogy mindig egy kicsit jobb ez az egész, mint egy évvel korábban. Így volt ez most is. Mikor megalakult az UVSE, már akkor megjött az ötlet, hogy csináljunk valami olyan rendezvényt, ami eddig nem volt. S minden évben jöttek új ötletek, minden évben tanultunk az előző évből, és igyekeztünk valami olyan hozzátenni, ami izgalmassá és szebbé teszi ezt a rendezvényt.

Nagy örömünkre szolgált, hogy azok a játékosok, akik a 97-es LEN-kupa döntőjét játszották, itt voltak, szinte kivétel nélkül. Akik Magyarországon tartózkodtak, mind eljöttek, elutaztak, hogy itt legyenek velünk. Végül nagyon emlékezetes produkciót nyújtottak. Függetlenül attól, hogy közülük a legtöbben már nem aktív játékosok, egy nagyon lelkes és nagyon szép játékkal rukkoltak elő. Feladtuk magunknak a leckét, megvan a feladat, hogy kitaláljuk, jövőre mit tudunk még ehhez hozzátenni, hogy még szebb és még jobb ünnepe legyen ez a vízilabdának. Ez a rendezvény ugyanis nem az UVSE, hanem a sportág ünnepe.”

Vízilabda hírek
uvse
egy nap vízilabda
1 nap vízilabda
lovas péter