cover image
Egyéb
Utánpótlás

Ők utaznak a férfi U19-es Eb-re

2014. augusztus 20. 17:46

Horkai György csapatot hirdetett a grúziai Európa-bajnokságra.

A szövetségi kapitány végül úgy döntött, hogy a Savaria Kupán szereplő válogatottat viszi el Tbiliszibe. Pontosabban a szombathelyi torna után elköszönt három játékostól, Várnai Kristóftól, Hulman Kristóftól és Kovács Bencétől, a többiek utaznak.

Vasárnap még nem tudta megmondani a kapitány, hogy beemel-e valakit az U18-as válogatottból, amely Isztambulban megnyerte a világbajnokságot. Szerdára kiderült, hogy nem, pontosabban ott lesz Grúziában abból a csapatból Manhercz Krisztián, de az ő utazása már korábban sem volt kérdés. Ő egyébként nem vett részt a Savaria Kupán, mert belázasodott, kedden azonban már elkezdte az edzéseket.

A mieink pénteken reggel Isztambul (milyen érdekes...) érintésével repülnek el Tbiliszibe. A csoportban a spanyolokkal, a hollandokkal és a szlovákokkal vagyunk együtt. Az első mérkőzést augusztus 24-én vívja a magyar válogatott Szlovákiával, magyar idő szerint 10 óra 20 perctől.

Az U19-es Eb-keret:

György Dávid, Kardos Gergely - kapusok 

Horváth Zsombor, Pohl Zoltán, Kovács Zoltán, Szedmák Dávid, Zalánki Gergő, Kolozsi Marcell, Kovács Gergő, Sedlmayer Tamás, Kalanovics Balázs, Keresztúri Márton, Manhercz Krisztián - mezőnyjátékosok
Vízilabda hírek
Utánpótlás
u19-es európa-bajnokság
Fiú ifjúsági válogatott
1995-ös korosztály
junior válogatott
savaria kupa
horkai györgy