cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Kazahsztánban a férfiválogatott

2014. augusztus 18. 8:31

Tizenhárom órás utazás végén megérkezett a férfiválogatott Almatyba. A kazah fővárosban kedden kezdődik a Világkupa versenysorozata.

A csapat kis kerülővel, Frankfurton át utazott Keletre, és a fiúk különösen a csaknem hatórás Frankfurt-Almaty utazást viselték nehezen. "Hullafáradtan" kászálódott le mindenki a buszról, amikor a reptérről még vagy 40 percet utazva - itt már hétfő kora hajnalban - megérkezett a társaság a szálláshelyre.

Nem fokozta a jókedvet, hogy öt-hat csapattagnak nem érkezett meg a csomagja - köztük Tóni bácsié, a csapatorvosé, ami ugye azt jelenti, hogy jelenleg egy szem aszpirin sincs "készleten". A doktor természetesen kiadta az utasítást: amíg meg nem jön a csomag, nem betegedhet meg senki!

Az utaslista (játékosok):

Decker Attila, Lévai Márton (kapusok)

Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Varga Dániel, Varga Dénes, (mezőnyjátékosok).

Szabó Zoltán és Vogel Gábor (Fotó: vlv.hu)

Szabó Zoltán és Vogel Gábor (Fotó: vlv.hu)

Dabrowski Norbert az Eb után pihenőt kapott, a Világkupa meccsein a kispadon másodedzőként Szabó Zoltán, a Szegedi Vízipóló Suli szakmai igazgatója ül.

Hétfőn egy edzés lesz, az akklimatizálódás a legfőbb feladat, és az, hogy valamennyire kipihenje mindenki az utazás fáradalmait.

Megérkezés után derült ki, hogy az első csoportmeccsünket kedden 14 óra20 perces kezdettel játsszuk Horvátországgal - ez itthon reggel 10 óra 20-at jelent.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
Férfi válogatott
Benedek Tibor
világkupa