cover image
Egyéb

Megvan a Vasas-Plaket új kerete

2014. augusztus 1. 18:38

A Vasas csapata a klub weboldalán jelentette be, hogy végleges a 2014-15-ös kerete.

„Nem voltunk egyszerű helyzetben a keret kialakításakor, hiszen az anyagi lehetőségeink korlátozottak. Mindenesetre úgy gondolom, hogy az adott körülményekhez képest jól megoldottuk a feladatot. Szerkezeti szempontból nézve, a csapat védekező részlege maradt leginkább együtt” értékelt a Vasas SC weboldalán Földi László vezetőedző.

A Vasas-Plaket játékoskerete az új idényben:


Barabás Botond, Tihanyi Bernát, Lajkó Nikolas - kapusok

Bóbis Máté, Burián Gergely, Goreta Antun, Gyárfás Tamás, Hőna Dávid, Juhász-Szelei Norbert, Kiss Kristóf, Német Toni, Sedlmayer Tamás, dr. Steinmetz Ádám, Takács Bálint, Várnai Kristóf, Vereczkey Zoltán - mezőnyjátékosok
 
Nyolc játékos marad a piros-kékeknél, nyolcan pedig érkeztek, az igazolásokról már írtunk korábban. Érkezik Gyárfás Tamás, Bóbis Máté, Tihanyi Bernát, Antun Goreta, Juhász-Szelei Norbert, Lajkó Nikolas, Vereczkey Zoltán és Kiss Kristóf. (Csapó Miklós és Katonás Gergely a Fradiba, Angyal Dániel Egerbe, Drasko Brguljan az OSC-be, Manhercz Ádám és Manhercz Krisztián Szegedre igazolt a kulcsjátékosok közül.)

„A fiataloknak elsősorban kemény munkára, és emellett persze sok-sok türelemre van szükségük. Nyilvánvalóan nem érdemes az egy évvel ezelőtti dolgokkal előjönni, de az összecsiszolódás időszakát át kell vészelnünk, megint az ősz tűnik majd problémásabbnak. Bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül a csapatot összerakni, és az eredményességhez elengedhetetlen stabil alapjátékunk gyorsan kialakul” – folytatta, a Vasas vízilabdázót hosszú évek óta irányító szakember, aki azt mondta, Bóbis Mátéra és Steinmetz Ádámra vár a feladat, hogy a vízben összefogja a csapatot.

A felkészülés mindenesetre elkezdődött a Vasasnál.
Vízilabda hírek
vasas
lactiv vasas
földi lászló
gyárfás tamás
bóbis máté