cover image
Egyéb

Első nemzetközi szereplésére készül az UVSE

2013. november 26. 15:13

Olaszországba utazik Áts Bertalan csapata.

Az Euroliga új sorozatnak számít, amely a női pólósok korábbi két európai szériájának közös utódaként a Bajnokok Kupája és a LEN Kupa örökébe lép. Három magyar együttes indul az úgynevezett Euro League-ben, azaz Euroligában.

Az UVSE csapata Olaszországba utazik és a többi közt a Szücs Gabriellával felálló BEK-győztes spanyol Sabadellel is találkozik majd.

Az UVSE történelmében ez az első nemzetközi porondon való megmérettetés, a játékosok és a szakmai stáb is a lehető legkomolyabban készül a selejtezőkre. A csapat szerdán utazik Olaszországba és pénteken az Imperia ellen kezd az A csoportban.

A selejtezőket november 29. és december 1. között bonyolítják le.

Az UVSE programja:

November 28. péntek
19.45 Imperia (olasz) – UVSE

November 30. szombat
10.00 UVSE – Uralochka (orosz)
18.00 UVSE – Lille (francia)

December 1. vasárnap
10.00 Sabadell (spanyol) - UVSE

A csoport, Imperia, Olaszország: Sabadell (spanyol), Uralochka (orosz), UVSE (magyar), Imperia (olasz), Lille (francia)
B csoport, Het Ravijn, Hollandia: Kirishi (orosz), Hanti Manszijszk (orosz), Rapallo (olasz), Het Ravijn (holland), London Otter (brit)
C csoport, Manchester, Nagy-Britannia: Vouliagmeni (görög), Hungerit-Szentes (magyar), Orizzonte Catania (olasz), Leiden (holland), Manchester (brit),
Liverpool (brit)
D csoport, Eger, Magyarország: ZF-Eger (magyar), Olympiakosz (görög), Izmailovo (orosz), Firenze (olasz), Nancy (francia)
Vízilabda hírek
női euroliga
euroliga
uvse